DISSENY GRÀFIC i COMUNICACIÓ VISUAL

Dissenyem i conceptualitzem la teva imatge corporativa, unificant l’estratègia dels canals de comunicació on-line i off-line, de manera que es transmeti un missatge coherent i elegant a tot arreu.
Es molt important tenir una bona aposta gràfica i cuidar els petits detalls ja que sense una bona imatge qualsevol producte o servei perd protagonisme per excel·lent que sigui.

MANTENIMENT de XARXES SOCIALS

  Segurament, t’hauràs adonat que el problema més important de les xarxes socials és el temps que comporta tenir-les al dia. Es l’eina més directa que tenim per interactuar amb el client, però si no les gestionem adequadament pot tornar-se un element en contra.
  Moltes vegades no ens podem permetre dedicar el temps necessari a mantenir els perfils actualitzats o respondre preguntes dels usuaris, i això comporta una mala imatge.
  T’oferim la possibilitat de gestionar-te les xarxes socials, mantenir-les actualitzades i fer que el seu abast creixi, ja que es una de les eines de màrqueting més poderoses que hi ha. Posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem el teu cas. Et farem un pressupost personalitzat on plantejarem les teves necessitats i t’ajudarem a treure-li el màxim profit a aquesta eina tant poderosa.

DISSENY GRÀFIC i PUBLICITAT

  La teva marca et representa! Les tendències canvien i amb elles la forma de dissenyar publicitat i marca. La teva imatge es la primera impressió del client i una bona imatge es un punt a favor.
  Desenvolupem la teva marca a mida, transmetent els valors del teu negoci i amb dissenys atractius i personalitzats. Consulta’ns i t’assessorarem per renovar la teva imatge i fer publicitat que s’ajusti a la demanda del mercat per fer-la rendible.

 • DISSENY de MARCA i IDENTITAT CORPORATIVA
 • CATÀLEGS FÍSICS i VIRTUALS
 • CARTELLS
 • TARGETES DE PRESENTACIÓ, FLYERS, TRÍPTICS, ROLL-UPS…

MÀRQUETING ONLINE

  Estretament relacionat amb les xarxes socials tenim el màrqueting online. Apostar per una bona estratègia de màrqueting online permet ampliar la difusió dels teus productes o serveis i així aconseguir una major rellevància a les xarxes socials, més popularitat i visibilitat. Arribats a aquest punt es consolida la teva imatge de marca, es genera prestigi i confiança la qual cosa es transforma en un major nombre de vendes.
  Per a les botigues online també existeix el denominat Newsletter que consisteix en un enviament de correus electrònics amb contingut comercial o informatiu als usuaris habituals de la web.

Perquè creiem que ens has d’escollir?

El nostre objectiu es la satisfacció del client, ajudar a millorar el teu negoci i oferir-te un bon servei, perquè renovis dia rere dia la teva confiança en nosaltres.
Convertim als teus clients en els teus millors comercials i millorem prestigi del teu negoci envers la competència.
Per tal de que el projecte s’ajusti a les teves necessitats necessitem crear una bona comunicació entre nosaltres, i això es el que procurem fer.