Incloure un Blog per a la teva empresa com a part de la teva estratègia de màrqueting digital és el millor consell que podríem compartir amb tu.
Quan va iniciar el boom dels blocs aquests solien ser d’ús personal primordialment, però amb el pas dels anys les empreses han descobert que executat de manera correcta, un Blog pot impactar de manera profunda diferents aspectes de l’estratègia de màrqueting d’una empresa com la captació de trànsit, generació de leads i vendes.

Et permetrà augmentar el trànsit que reps des dels cercadors
Aquest és un dels beneficis més importants que pots obtenir amb un bloc empresarial i es deu al fet que cada vegada que publiques un article estaràs sumant una nova secció o interior a la teva pàgina i el resultat és obvi: Més seccions és igual a més oportunitats de captar trànsit.

Un bloc d’empresa et dóna l’oportunitat de millorar el rànquing en cercadors de les seccions o interiors més importants de la teva pàgina web
És comú que tinguis seccions més importants que altres a la teva pàgina, per exemple aquelles on expliques les qualitats del teu producte, on els visitants poden fer una compra o contactar a un venedor.

Et permetrà aconseguir links externs per augmentar la rellevància que Google li dóna al teu lloc web
Generar links externs és una de les coses més difícils d’aconseguir i de major polèmica dins el món del posicionament web.

Li donen credibilitat i autoritat a la teva empresa en el seu sector
En mantenir un blog, les empreses demostren passió, coneixement i experiència sobre els temes de què escriuen. Tenir continguts de valor ajudarà a la teva companyia a crear una comunitat de clients en potència amb passions, gustos i necessitats afins.

T’ajudarà a diferenciar-te de la teva competència
Mitjançant teu blog corporatiu pots informar als teus clients la manera en la qual treballes i com els teus serveis tenen un avantatge en comparació dels de la competència.

És una excel·lent eina de Màrqueting en Xarxes Socials
És ben sabut que el mantenir actualitzades les xarxes socials d’una empresa no és una tasca fàcil. Fins i tot pot arribar a dir-se que es tracta d’una tasca titànica depenent de al que es dediqui l’empresa en qüestió.

T’ajudarà a que els teus clients et comprin més i et recomanin
Tenir un bloc pot ser una excel·lent eina per fidelitzar els teus clients, aconseguir recompres i recomanacions.

Les estadístiques ens indiquen que comptar amb un blog és un element fonamental per a la teva estratègia de màrqueting. No obstant això, com en tota activitat la forma en què s’executen les idees són més importants que la idea mateixa.

Has de cuidar que el teu bloc està correctament optimitzat per ser fàcilment trobat pels cercadors però també perquè els teus lectors el trobin fàcil de llegir.

La freqüència amb la qual s’actualitza un bloc també juga un paper important en els resultats a causa de que entre més publicacions facis més beneficis obtindràs.

Per tant no es tracta només de començar a escriure desenfrenadament sense un pla i un objectiu concret ja que això no impactarà en la teva marca. El teu bloc ha d’estar ben planejat i promogut, i sobretot, ha de tenir contingut de qualitat.